INDUSTRIJSKA FILTRACIJA VODE

Kakovost vode, ki se jo uporablja v industrijske namene je zelo pomembna.


Naši strokovnjaki se ukvarjajo s pripravo in obdelavo vode za:

 • kotlovnice
 • hlajenje in vlaženje zraka
 • živilsko in farmacevtsko industrijo
 • vodovodna zajetja
 • bazene ter ostale obrate
 •  

  CINTROPUR filtri
  Delujejo na principu vrtinčenja vode. Zaradi centrifugalne sile se filtrirani delci usedajo, površina filtrirne vreče pa se ne maši kot pri običajnih filtrih. Zaradi tega imajo filtrirne vreče zelo dolgo življenjsko dobo, filter pa vam zagotavlja stalen pretok tudi ob večjih pretokih. Filtri so izdelani iz materialov, odpornih na rjavenje in korozijo ter so primerni za uporabo z živili in pitno vodo. V filtre se lahko vgradi različne filtrirne vreče z velikostmi por: 5, 10, 25, 50, 100, 150, 300 mikronov. V filtre se namesto filtrirne vreče lahko polni aktivno oglje, polifosfate,… .
  Filtri so zelo odporni na pritisk (do 10 bar), tako da so namenjeni tako domači uporabi, kot za stroje in industrijsko uporabo. Na voljo so filtri različnih velikosti za različne pretoke, od hišnih do industrijskih. Montažo se priporoča pred celotne napeljave (hišne, industrijske,…), pred solarne sisteme, toplotne črpalke, mehčalne naprave in vse druge naprave, ki potrebujejo vodo brez nečistoč.

  JUDO filtri
  Ločimo na ročne ali avtomatske samočistilne filtre. Namenjeni so odstranjevanju mehanskih trdih delcev iz vode. Filtracija pri omenjenih filtrih je nerjavna kovinska mrežica (standard 100mcr), ki je ni potrebno menjati. Sočasno se čisti kovinska mrežica in notranja površina stekla. Med fazo čiščenja filtra se oskrba s filtrirno vodo ne prekine. Povratno izpiranje se izvede le z rahlim zasukom ( pri ročnem upravljanju). Pri samodejnem izpiranju se izvede v časovno nastavljivih intervalih (avtomatska izvedba).

  V primeru nejasnosti glede nakupa, se posvetujte z našimi svetovalci.
  Naši svetovalci vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri pravega modela za vaše potrebe.

  080 50 65 info@bistravoda.si